PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 56, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 56, nr 7
artykuł:
Strategia bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i w Polsce. W przededniu akcjesji
(
Tyszkiewicz S.
), s. 2-5
artykuł:
Wartość dodana w przemyśle spożywczym
(
Urban R.
), s. 8-12
artykuł:
Wartość odżywcza mięsa zwierząt rzeźnych i drobiu
(
Bartnikowska E.
,
Zawadzka K.
,
Szymańska M.
), s. 17-20
artykuł:
Marmurkowatość a jakość wołowiny pozyskanej z młodego bydła typu mięsnego i mlecznego
(
Dasiewicz K.
,
Słowiński M.
,
Maczuga C.
), s. 26-28
artykuł:
Ocena przydatności bulionu/pożywki ciekłej FLUOROCULT LMX do oznaczania bakterii grupy coli i Escherichia coli
(
Kręgiel D.
,
Drewicz E.
), s. 29-31
artykuł:
Zmiany w organizacji i zarządzaniu sprzedażą artykułów spożywczych w Polsce
(
Słomińska B.
), s. 34-37
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.