PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 56, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 56, nr 2
artykuł:
Aktywność innowacyjna przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
(
Szczepaniak I.
,
Wigier M.
), s. 2-4
artykuł:
Ustawa o rynku mleka i przetworów mlecznych - jak i kiedy zacznie funkcjonować? Cz. I
(
Nitecka E.
), s. 6-7
artykuł:
Mleko i przetwory mleczne w wyżywieniu ludności Polski
(
Rejman K.
,
Kowrygo B.
), s. 8-11
artykuł:
Zmiany na rynku wołowiny w UE
(
Rycombel D.
), s. 14-16
artykuł:
Konsument na rynku mięsa i jego przetworów
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 18-19
artykuł:
Zintegrowane systemy zarządzania w małych i średnich przedsiębiorstwach - szansę i zagrożenia. Cz. II.
(
Szymanowski W.
,
Berthold O.
), s. 26-29
artykuł:
Rury ciepła - nowa metoda intensyfikacji ruchu ciepła
(
Michałowski S.
), s. 32-33
artykuł:
Outsourcing w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
(
Kłosiewicz-Górecka U.
), s. 36-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.