PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 56, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 56, nr 10
artykuł:
Wyniki finansowe przemysłu spożywczego w połowie 2002 roku
(
Drożdż J.
), s. 2-4
artykuł:
Znaczenie wybranych operacji wstępnych w utrwalaniu żywności za pomocą pomop suszenia
(
Janowicz M.
), s. 6-11
artykuł:
Tekstura żywności i metody jej badania
(
Surówka K.
), s. 12-17
artykuł:
Marketingowa orientacja producentów działających na rynku młodego konsumenta
(
Gutkowska K.
), s. 22-23
artykuł:
Wiedza i świadomość żywieniowa polskich konsumentów - tłuszcze jadalne
(
Rejman K.
), s. 24-25
artykuł:
Ocena zmian w spożyciu owoców w Polsce
(
Halicka E.
,
Kowrygo B.
), s. 26-28
artykuł:
Ocena prasowych reklam żywności i ich wpływu na postępowanie konsumenta
(
Jeżewska-Zychowicz M.
,
Lewkowicz M.
), s. 29-30
artykuł:
Znaczenie informacji podanych na opakowaniu produktu żywnościowego
(
Ozimek I.
), s. 31-32
artykuł:
Zastosowanie w napojach nowych dodatków do żywności o działaniu prozdrowotnym
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Żebrowska M.
), s. 33-34
artykuł:
Zastosowanie wysokich cisnień w przemyśle mięsnym
(
Pietrzak D.
,
Mroczek J.
), s. 38-41
artykuł:
Napoje energetyzujące - ich skład i przeznaczenie
(
Wierzejska R.
,
Kundzicz M.
,
Orłowska K.
,
Brożek A.
,
Szponar L.
), s. 42-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.