PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 55, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 55, nr 6
artykuł:
Spożycie żywności w latach 90. w Polsce
(
Sekuła W.
,
Figurka K.
), s. 2-4
artykuł:
Starzenie się polskiego społeczeństwa - wyzwanie dla rynku żywności
(
Kowrygo B.
,
Kutermankiewicz J.
), s. 6-9
artykuł:
Szczególne właściwości żywieniowe ryb
(
Kołakowska A.
,
Kołakowski E.
), s. 10-13
artykuł:
Zapewnienie jakości a bezpieczeństwo zdrowotne żywności
(
Sikora T.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 15-18
artykuł:
Piramida jakości
(
Smoliński E.
), s. 22-23
artykuł:
Gorące lato i mroźna zima nie są przeszkodami nie do pokonania
(
Weisser T.
,
Lazanowicz P.
), s. 24-25
artykuł:
Szkolenia - ważny element wdrażania systemu HACCP w przetwórstwie ryb
(
Hillar J.
,
Kołodziej K.
), s. 26-27
artykuł:
Krajowy rynek rzepaku na tle rynku europejskiego - stan i perspektywy
(
Rosiak E.
), s. 30-33
artykuł:
Nowe, genetycznie modyfikowane odmiany rzepaku
(
Krygier K.
), s. 34-34
artykuł:
Kryteria przyjęcia jakościowego nasion rzepaku do przetwórstwa
(
Karczmarczuk E.
), s. 35-35
artykuł:
Charakterystyka konsumentów tłuszczów
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 36-36
artykuł:
Osiągnięcia w pozbiorczej technologii owoców
(
Jarczyk A.
), s. 40-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.