PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 55, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 55, nr 5
artykuł:
Problemy rybołówstwa światowego
(
Bykowski P.
), s. 3-6
artykuł:
Żywność bezpieczna -propozycje nowych rozwiązań organizacyjnych. Cz. II
(
Obiedziński M.
,
Nitecka E.
), s. 10-11
artykuł:
Dostosowanie przetwórstwa rybnego do wymagań międzynarodowych
(
Kołodziej K.
,
Hillar J.
), s. 12-16
artykuł:
Zaawansowanie polskich producentów żywności we wdrażaniu systemu HACCP
(
Kaźmierczak A.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 12-14
artykuł:
Opakowania dla przemysłu spożywczego - podstawy prawne w Unii Europejskiej i w Polsce
(
Bohdan M.
), s. 16-18
artykuł:
Przyjaźni środowisku
(
Karwowska A.
), s. 20-20
artykuł:
Etykietowanie żywności
(
Dominiak A.
), s. 21-21
artykuł:
Ochrona interesów konsumenta na tle prac kodeksowych
(
Markowicz E.
), s. 24-26
artykuł:
Rynek mrożonych owoców i warzyw
(
Nosecka B.
), s. 28-30
artykuł:
Konsument produktów mrożonych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 31-32
artykuł:
Krajowe serowarstwo przed i po wstąpieniu do UE
(
Reps A.
), s. 33-34
artykuł:
Percepcja marek lodów a zachowania nabywcze młodego konsumenta
(
Gutkowska K.
,
Trybus J.
), s. 36-37
artykuł:
Rozwój rynku napojów bezalkoholowych w Polsce w aspekcie integracji z UE. Cz. II
(
Szczepaniak I.
,
Wigier M.
), s. 38-40
artykuł:
Kondycja ekonomiczno-finansowa spożywczych spółek giełdowych
(
Drożdż J.
), s. 41-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.