PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 55, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 55, nr 11
artykuł:
Polskie mleczarstwo - miejsce w przyszłym wspólnotowym rynku UE. Kwoty mleczne i wymagania jakościowe
(
Murawski M.
), s. 2-4
artykuł:
Funkcjonowanie rynku mleka w UE - konsekwencje dla polskich producentów mleka
(
Krzyżanowska Z.
), s. 6-9
artykuł:
Jakość surowca w aspekcie zmian w produkcji i skupie mleka
(
Nowakowski S.
), s. 11-16
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna mleka poddanego procesowi mikrofiltracji i pasteryzacji
(
Skrzypek J.
,
Cais-Sokolińska D.
,
Pikul J.
,
Skrzypek M.
), s. 22-24
artykuł:
Możliwości zastosowania mikrobiologicznej transglutaminazy w mleczarstwie
(
Domagała J.
), s. 36-38
artykuł:
40-lecie Wydziału Technologii Żywności SGGW
(
Jarczyk A.
,
Haber T.
), s. 40-41
artykuł:
Złote Medale Taropaku
(
Smoliński E.
), s. 44-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.