PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 54, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 54, nr 9
artykuł:
Miejsce przemysłu spożywczego w gospodarce narodowej Polski i UE
(
Chudoba Ł.
), s. 16-22
artykuł:
Rynek i produkcja żywności na przełomie wieków
(
Urban R.
,
Kisiel M.
,
Smoleński Z.
,
Szczepaniak I.
), s. 24-30
artykuł:
Psychoaktywne składniki żywności
(
Kostyra E.
,
Jarmołowska B.
,
Frączek J.
,
Kostyra H.
), s. 42-43
artykuł:
Olej rybi jako źródło kwasów tłuszczowych omega-3 znaczenie zdrowotne i wzbogacanie żywności
(
Kolanowski W.
), s. 56-58
artykuł:
Chłodnictwo w nowoczesnym przemyśle spożywczym Cz. I. Technika
(
Michałowski S.
), s. 70-72
artykuł:
Fuzje i przejęcia kapitałowe z punktu widzenia ich uczestników
(
Wójcik A.
), s. 74-75
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.