PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 54, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 54, nr 7
artykuł:
Rola wzbogaconej żywności w racjonalnym żywieniu
(
Nadolna I.
), s. 4-6
artykuł:
Nietolerancja substancji dodatkowych do żywności - aspekty pediatryczne
(
Zagórecka E.
,
Piotrowicz J.
,
Kaczmarski M.
,
Piotrowska-Jastrzębska J.
), s. 8-10
artykuł:
Protokół bezpieczeństwa biologicznego - Biosafety Protocol
(
Warkoczewska M.
,
Twardowski T.
), s. 11-14
artykuł:
Globalizacja działalności gospodarczej
(
Chechelski P.
), s. 17-18
artykuł:
Rynek i przetwórstwo ziemniaków
(
Szczepaniak I.
), s. 19-22
artykuł:
Stan i perspektywy przetwórstwa drobiu w Polsce
(
Kobuszyńska M.
), s. 27-29
artykuł:
Procesy membranowe w produkcji hydrolizatów skrobiowych
(
Słomińska L.
), s. 31-32
artykuł:
Lipoliza w procesie produkcji masła
(
Staniewski B.
), s. 34-36
artykuł:
Transakcje zabezpieczające ryzyko kursu walutowego
(
Zborowski M.
), s. 42-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.