PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 54, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 54, nr 5
artykuł:
Napoje i koncentraty witaminowe
(
Macura R.
), s. 5-7
artykuł:
Immunologia żywności
(
Wróblewska B.
,
Kostyra H.
), s. 8-10
artykuł:
Analiza finansowa spożywczych spółek giełdowych
(
Drożdż J.
), s. 13-14
artykuł:
Test Vidas Salmonella w wykrywaniu chorobotwórczych bakterii w żywności
(
Czajkowska D.
,
Witkowska-Gwiazdowska A.
,
Zarzyńska E.
), s. 16-19
artykuł:
Laktuloza i furozyna jako wskaźniki stopnia ogrzewania mleka i innych produktów spożywczych
(
Kuncewicz A.
,
Panfil-Kuncewicz H.
,
Michalak J.
), s. 20-22
artykuł:
Możliwości zastosowania hydrokoloidów w produkcji serów topionych
(
Pluta A.
,
Ziarno M.
,
Smolińska A.
), s. 42-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.