PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 54, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 54, nr 4
artykuł:
Problemy polskiego cukrownictwa
(
Smoleński Z.
), s. 8-11
artykuł:
Związki zapachowe identyczne z naturalnymi w aromatach spożywczych
(
Góra J.
), s. 12-11
artykuł:
Aktywność biologiczna w stosowanych w aromatach spożywczych
(
Brud W.
), s. 14-15
artykuł:
Skrobie modyfikowane i ich zastosowania
(
Tomasik P.
), s. 16-18
artykuł:
Charakterystyka preparatów pektyn niskometylowanych
(
Mitek M.K.
,
Kulas J.
), s. 20-22
artykuł:
Wybrane właściwości funkcjonalne substancji intensywnie słodzących
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Świderski F.
), s. 24-27
artykuł:
Lody wybrane zagadnienia
(
Polak E.
,
Kałuziak H.
), s. 33-35
artykuł:
Substancje konserwujące żywność. Część I.
(
Kołakowski E.
), s. 46-52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.