PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 54, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 54, nr 12
artykuł:
Wybrane aspekty wdrażania prawa żywnościowego UE
(
Obiedziński M.
), s. 3-6
artykuł:
Współczesne tendencje w suszarnictwie żywności. Cz. I.
(
Witrowa-Rajchert D.
), s. 10-12
artykuł:
Produkcja win musujących
(
Wzorek W.
,
Bugajewska A.
,
Majewski B.
,
Cetkowska K.
), s. 18-22
artykuł:
Gospodarka powietrzem w mleczarniach Cz. II. Oczyszczanie powietrza
(
Jakubczyk E.
), s. 24-26
artykuł:
Współczesne metody rozdziału oraz badania struktury peptydów i białek żywności
(
Minkiewicz P.
,
Dziuba J.
,
Nałęcz D.
), s. 34-37
artykuł:
Porównanie metod manostatycznej i Rancimat oznaczania stabilności oksydatywnej olejów
(
Szukalska E.
,
Skuratko A.
), s. 38-40
artykuł:
Zawartość mikro- i makroelementów w mięsie i niektórych wędlinach
(
Wagner J.
,
Glaza R.
,
Lewandowski W.
,
Hotowy A.
,
Lewandowska H.
,
Surowiec J.
,
Kubat E.
), s. 49-51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.