PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 54, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 54, nr 11
artykuł:
Produkcja i rynek mleka najważniejsze problemy w procesie integracji rolnictwa
(
Brzóska M.
), s. 3-4
artykuł:
Prawne i instytucjonalne warunki zapewnienia higieny produkcji i produktu
(
Nitecka E.
), s. 14-17
artykuł:
Gospodarka powietrzem w mleczarniach Część I. Źródła zanieczyszczeń
(
Jakubczyk E.
), s. 22-24
artykuł:
Wartość dietetyczna mleka koziego
(
Szczepanik A.
,
Libudzisz Z.
), s. 25-27
artykuł:
Proces w zakresie pakowania żywności w modyfikowanej atmosferze oraz pakowania aktywnego
(
Zmarlicki S.
), s. 31-35
artykuł:
Peptydy i białka jako bioaktywne składniki żywności funkcjonalnej
(
Świderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 41-44
artykuł:
Nowe oleje roślinne o zmodyfikowanym składzie i specjalnym przeznaczeniu
(
Pokorny J.
,
Sakurai H.
), s. 50-51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.