PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 54, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 54, nr 10
artykuł:
Enzymy nowej generacji w produkcji żywności
(
Kalinowska H.
,
Turkiewicz M.
,
Bielecki S.
), s. 3-5
artykuł:
Żywieniowe metody modyfikowania składu kwasów tłuszczowych żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Pisulewski P.M.
), s. 6-8
artykuł:
Rola chłodnictwa w nowoczesnym przemyśle spożywczym Cz. II. Przechowalnictwo żywności
(
Michałowski S.
), s. 10-12
artykuł:
Niekorzystne zjawiska w technologii przetwórstwa ziemniaków
(
Nowakowska K.
,
Skalski J.
), s. 14-16
artykuł:
Nieprawidłowości zarządzania ofertą asortymentową w krajowych przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
(
Kłosiewicz-Górecka U.
), s. 30-33
artykuł:
Kształcenie młodzieży i społeczności wiejskiej
(
Szulc T.
), s. 34-35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.