PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 53, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 53, nr 5
artykuł:
Etyka biznesu w niemieckiej społecznej gospodarce rynkowej
(
Müller-Groeling H.
), s. 4-6
artykuł:
Koncentracja w przemyśle
(
Pasternak K.
), s. 7-10
artykuł:
Wybrane aspekty produkcji mięsa w Polsce przed przystąpieniem do Unii Europejskiej
(
Pospiech E.
,
Boruta K.
,
Boruta K.
,
Łyczyński A.
), s. 11-23
artykuł:
Mleczarskie innowacje produktowe a konsument
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 14-17
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna serów podpuszczkowych dojrzewających
(
Kazimierczak A.
,
Molska I.
,
Nowosielska R.
), s. 18-20
artykuł:
W poszukiwaniu strategii
(
Kozera M.
,
Przepióra A.
), s. 21-23
artykuł:
Enzymatyczna degradacja różnych rodzajów skrobi surowej
(
Sawicka-Żukowska R.
,
Zielińska K.
,
Jędrychowska B.
), s. 33-36
artykuł:
Żelatyna - wytwarzanie i rola w przetwórstwie spożywczym
(
Tederko A.
,
Makała H.
), s. 37-38
artykuł:
Możliwości systemów komputerowego wspomagania projektowania CAD
(
Piotrowski D.
), s. 42-44
artykuł:
Funkcjonalne właściwości białek serwatkowych
(
Leman J.
), s. 45-49
artykuł:
Mikro- i makroelementy w przyprawach
(
Cyran A.
,
Nowak J.
), s. 50-51
artykuł:
Napoje bezlaktozowe z permeatu mleka
(
Pluta A.
,
Ziarno M.
,
Białoskórski Z.
), s. 52-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.