PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 53, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 53, nr 1
artykuł:
Zwiększanie efektywności restrukturyzacji proinnowacyjnej przedsiębiorstw
(
Pasternak K.
), s. 3-6
artykuł:
Nowa żywność - perspektywy i aspekty prawne
(
Pozorski P.
,
Pozorska A.
,
Twardowski T.
), s. 7-9
artykuł:
Nowe chleby bezglutenowe
(
Pordąb Z.
,
Radoła A.
,
Nowak A.
), s. 10-12
artykuł:
Produkty pochodzenia roślinnego a żywność funkcjonalna
(
Owczarek L.
,
Osińska M.
,
Mączyńska D.
), s. 13-14
artykuł:
Probiotyki w żywieniu człowieka
(
Libudzisz Z.
), s. 15-15
artykuł:
Efekty i uwarunkowania aktywności innowacyjnej krajowych przetwórców żywności
(
Pasternak K.
,
Grzybowska B.
), s. 16-17
artykuł:
Procesy innowacyjne a przekształcenia w nauce
(
Chyłek E.K.
), s. 18-20
artykuł:
Techniczno-ekologiczne aspekty rozwoju opakowań w przemyśle spożywczym
(
Korzeniowski A.
,
Kubera H.
), s. 32-35
artykuł:
Niektóre zastosowania mikrobiologicznej transglutaminazy w przemyśle spożywczym
(
Krakowiak A.
,
Czakaj J.
), s. 36-38
artykuł:
Opracowanie nowych produktów spożywczych
(
Kupiec B.E.
,
Wardyńska K.
,
Kołczak T.
), s. 39-40
artykuł:
Czipsy ziemniaczane
(
Lisińska G.
,
Rutkowski A.
), s. 42-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.