PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 52, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 52, nr 4
artykuł:
Rozwój i zmiana struktury produkcji napojów
(
Birnbaum G.
), s. 6-7
artykuł:
Spożycie owoców i warzyw w Polsce w latach 1996-1997
(
Mitek M.K.
,
Przewoźniak K.
,
Kuźma I.
,
Zatoński W.A.
), s. 10-13
artykuł:
Produkty funkcjonalne dla sportowców napoje o kontrolowanej tonii
(
Owczarek L.
,
Mączyńska D.
,
Jasińska U.
), s. 18-21
artykuł:
Substancje aromatyczne do żywności bezpieczeństwo stosowania i metody szacowania ich spożycia
(
Stelmaszczyk-Kusz A.
,
Kozłowska K.
,
Brzozowska A.
,
substancje aromatyczne do żywności
), s. 24-27
artykuł:
Harmonizacja polskiego prawa żywnościowego z przepisami obowiązującymi w Unii Europejskiej Część II. Ochrona praw producenta w zakresie uczciwego obrotu żywnością
(
Tyszkiewicz S.
), s. 40-42
artykuł:
Znaczenie pochodnych kwasu mlekowego w dietetyce i lecznictwie
(
Lutomski J.
), s. 43-45
artykuł:
Mleczan wapnia jakość, właściwości i kierunki zastosowań
(
Bogaczek R.
,
Napierała W.
), s. 46-50
artykuł:
Konsekwencje liberalizacji światowego rynku mleka
(
Imbs B.
), s. 51-51
artykuł:
Nowoczesne systemy planowania przedsięwzięć
(
Lantecki P.
), s. 52-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.