PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 52, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 52, nr 3
artykuł:
Stosowanie kwasu mlekowego i pochodnych w świetle ustawodawstwa
(
Rutkowski A.
), s. 3-5
artykuł:
Współczesne poglądy na temat cukru w żywieniu człowieka
(
Grzymisławski M.
,
Wojciechowski P.
), s. 6-7
artykuł:
Taumatyna - nowa substancja intensywnie słodząca na polskim rynku
(
Kolanowski W.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 8-11
artykuł:
Problem nietolerancji laktozy i metody jego rozwiązywania
(
Bielecka M.
), s. 13-15
artykuł:
Zastosowanie preparatów enzymatycznych w przemyśle rolno-spożywczym
(
Sawicka-Żukowska R.
), s. 19-21
artykuł:
Białka i ich hydrolizaty do celów spożywczych - moda czy potrzeba chwili?
(
Komorowska A.D.
,
Stecka K.M.
), s. 26-28
artykuł:
Harmonizacja polskiego prawa żywnościowego z przepisami obowiązującymi w Unii Europejskiej Część I. Ochrona praw konsumenta w zakresie uczciwego obrotu żywnością
(
Tyszkiewicz S.
), s. 33-35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.