PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 52, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 52, nr 2
artykuł:
Model wyżywienia ludności Polski w 2005 roku
(
Rejman K.
,
Świątkowska M.
,
Świstak E.
), s. 2-4
artykuł:
Hodowla nowych odmian rzepaku ozimego o podwójnie ulepszonej jakości
(
Krzymański J.
,
Wałkowski T.
), s. 5-7
artykuł:
Charakterystyka oleju rzepakowego tłoczonego na zimno
(
Krygier K.
,
Ratusz K.
,
Wroniak M.
), s. 10-12
artykuł:
Motywacje ekonomiczne konsumenta tłuszczów jadalnych
(
Rejman K.
), s. 13-16
artykuł:
Zastosowanie biotechnologii w przetwórstwie surowców roślinnych Cz. II. Procesy enzymatyczne i mikrobiologiczne
(
Grajek W.
,
Malepszy S.
), s. 17-22
artykuł:
Mleczan sodu - właściwości i kierunki zastosowań
(
Bogoczek R.
,
Napierała W.
), s. 29-32
artykuł:
Wpływ dodatku mleczanu sodu na jakość mikrobiologiczną i sensoryczną wyrobów mięsnych
(
Zabielski J.
,
Uchman W.
,
Napierała W.
), s. 33-36
artykuł:
Wpływ dodatków funkcjonalnych na ilość nitrozoamin w mięsie wieprzowym i wołowym
(
Rywotycki R.
), s. 37-38
artykuł:
Marka producenta a marki handlowe ich rola i znaczenie na rynku artykułów żywnościowych
(
Kłosiewicz U.
), s. 42-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.