PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 52, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 52, nr 11
artykuł:
Zmiany w spożyciu mleka i przetworów
(
Sekuła W.
,
Morawska M.
,
Figurska K.
), s. 2-4
artykuł:
Zmiany na rynku jogurtów w Polsce
(
Krajewski K.
,
Górska-Warsewicz H.
,
Świątkowska M.
), s. 16-18
artykuł:
Trwałość jogurtów pakowanych w atmosferze czystego powietrza
(
Panfil-Kuncewicz H.
), s. 19-21
artykuł:
Przyspieszanie dojrzewania sera
(
Cichosz G.
,
Sajko W.
), s. 24-27
artykuł:
Białko w modyfikowanym mleku dla niemowląt
(
Pordąb Z.
,
Majchrzak E.
), s. 34-36
artykuł:
Mleko - alergia i nietolerancja
(
Ziajka S.
,
Dzwolak W.
), s. 37-38
artykuł:
Tłuszcz mleczny modyfikowany
(
Stepaniak L.
), s. 40-43
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna kwasowych serów twarogowych a metody pakowania
(
Steinka I.
,
Przybyłowski P.
), s. 47-49
artykuł:
Ochrona nazw i znaków produktów rolnych i żywnościowych Cz. II. Propozycje polskich przepisów zharmonizowanych z obwiązującymi w Unii Europejskiej
(
Tyszkiewicz S.
), s. 50-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.