PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 46, nr 1-2
Czasopismo
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 46, nr 1-2
artykuł:
Wpływ periodycznych zakłóceń hydrodynamicznych na efektywność procesu skraplania czynnika chłodniczego R404A w mini kanałach rurowych
(
Kuczyński W.
,
Charun H.
,
Bohdal T.
), s. 6-12
artykuł:
Porównanie właściwości przepływowych nowych czynników chłodniczych podczas wrzenia w przepływie za pomocą MAP wrzenia
(
Dąbrowski M.
,
Ruciński A.
), s. 14-16
artykuł:
Badania wstępne pompy ciepła zasilanej ciepłem przejścia fazowego wody
(
Zakrzewski B.
,
Tuchowski W.
,
Szkibiel Z.
), s. 18-22
artykuł:
Historia i trendy rozwojowe strumienicowych systemów chłodniczych
(
Gil B.
), s. 24-29
artykuł:
Ocena wydajności klimatyzatorów pracujących na czynniku HC-290
(
Padalkar A.
,
Mali K.
,
Rajadhyaksha D.
,
Wadia B.
,
Devotta S.
), s. 44-48
artykuł:
Jakość sensoryczna mięsa króliczego w zależności od metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Hajduczenia M.
), s. 56-61
artykuł:
Stabilność przechowalnicza przetworów mięsnych o cechach prozdrowotnych pakowanych w modyfikowanej atmosferze
(
Gałązka-Czarnecka I.
,
Bagnowska A.
,
Krala L.
), s. 62-66
artykuł:
Wykorzystanie metod sorpcyjnych w ocenie wpływu zamrażalniczego przechowywania chleba na świeżość miękiszu
(
Ocieczek A.
,
Pukszta T.
), s. 67-72
artykuł:
Zmiany jakości mikrobiologicznej wybranych wyrobów mięsnych w czasie przechowywania w warunkach chłodniczych
(
Hać-Szymańczuk E.
,
Walos J.
), s. 74-76
artykuł:
Wpływ środowiska i stosowanych technologii na właściwości odżywcze oraz zdrowotne produktów mięsnych a substancje zanieczyszczające żywność
(
Rywotycki R.
), s. 77-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.