PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 41, nr 8
Czasopismo
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 41, nr 8
artykuł:
Urządzenia chłodnicze i klimatyzacyjne w świetle przepisów o sprzęcie elektrycznym i elektronicznym (część 1)
(
Dzierżanowski A.
), s. 4-7
artykuł:
Projektowe możliwości określenia objętościowych strat energetycznych przy doborze chłodniczych sprężarek wyporowych
(
Bohdal T.
,
Charun H.
), s. 10-14
artykuł:
Elektryczne zawory rozprężne. Kontrola przegrzania i nie tylko
(
Grejcz R.
), s. 18-25
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności (tłumaczenie i merytoryczne opracowanie prof. dr hab. inż. FRANCISZEK KLUZA)
(
Bogh-Sorensen L.
), s. 28-34
artykuł:
Wpływ różnych technologii chłodniczych na jakość wyrobów piekarniczych
(
Kondratowicz J.
,
Chwastowska I.
), s. 36-41
artykuł:
Trwałość przechowalnicza soku jeżynowego
(
Klimczak J.
,
Irzyniec Z.
), s. 44-46
artykuł:
Antyoksydacyjna aktywność otrąb zbożowych w środowisku tkanki mięśniowej śledzi bałtyckich w czasie zamrażalniczego przechowywania
(
Stodolnik L.
,
Witczak M.
,
Adamowicz K.
,
Rożuk I.
), s. 48-52
artykuł:
Wpływ warunków środowiskowych na przeżywalność bakterii fermentacji mlekowej i drożdży podczas zamrażania
(
Dziugan P.
,
Dziomdziora M.
,
Bojanowska R.
), s. 54-56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.