PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 41, nr 1-2
Czasopismo
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 41, nr 1-2
artykuł:
Dwutlenek węgla w strefie sublimacji. Koncepcja niskotemperaturowej instalacji ziębniczej
(
Rusak Z.
), s. 12-15
artykuł:
Kamień kotłowy w wodnych układach chłodniczych
(
Szymura T.
), s. 19-23
artykuł:
Mięso i produkty mięsne w świetle aktualnych przepisów prawa żywnościowego
(
Ćwiertniewski K.
,
Polak E.
), s. 28-32
artykuł:
Nowoczesne technologie wychładzania półtusz wieprzowych
(
Matera R.
,
Oleksiak T.
), s. 34-35
artykuł:
Funkcjonowanie chłodnictwa wielobranżowego jako zaplecza przemysłu mięsnego
(
Jędrzejewska J.
,
Błoński Z.
), s. 36-37
artykuł:
Komory chłodnicze i mroźnicze w dystrybucji wyrobów mięsnych
(
Kijko M.
), s. 38-40
artykuł:
Dynamiczny model komory chłodniczej do schładzania i zamrażania mięsa
(
Gazda W.
,
Kozioł J.
), s. 52-56
artykuł:
Monitoring parametrów wpływających na warunki klimatyczne podczas chłodniczego przechowywania mięsa
(
Stęplewska U.
), s. 58-59
artykuł:
Uwarunkowania jakości mięsa zamrożonego i przechowywanego w niskich temperaturach
(
Kozlowicz K.
,
Kluza F.
,
Góral D.
), s. 60-64
artykuł:
Aktualne poglądy na temat systemów wychładzania tusz zwierząt rzeźnych
(
Borzuta K.
), s. 66-69
artykuł:
Próby zastosowania skropionego dwutlenku węgla do mrożenia wadliwego mięsa wieprzowego
(
Kondratowicz J.
), s. 72-73
artykuł:
Termostabilność białek mięsa wieprzowego mrożonego z dodatkiem krioprotektantów
(
Dziomdziora M.
), s. 74-78
artykuł:
Technologiczne możliwości kształtowania jakości mrożonego mięsa końskiego
(
Kondratowicz J.
), s. 80-81
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.