PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 36, nr 11
Czasopismo
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 36, nr 11
artykuł:
Nowe wyzwania jakości dla chłodnictwa i klimatyzacji. Część 2
(
Skowron E.
,
Skowron A.
), s. 4-8
artykuł:
Badania właściwości alternatywnych czynników chłodniczych
(
Dąbrowska B.
), s. 8-12
artykuł:
Czynnik chłodniczy - amoniak czy freon? Do którego należy przyszłość?
(
Owczarenko W. S.
,
Afonskij W. P.
), s. 14-15
artykuł:
Bakterie psychrotrofowe w schłodzonym mleku surowym
(
Cais-Sokolińska D.
,
Pikul J.
), s. 36-39
artykuł:
Przedłużanie okresu trwałości schłodzonego mięsa oraz produktów z mięsa drobiu przez pakowanie w modyfikowanej atmosferze
(
Pikul J.
), s. 39-45
artykuł:
Wybrane problemy wstępnej oceny przydatności selera korzeniowego (Appium graveolens L.) do zamrażania
(
Wolak S.
,
Kluza F.
), s. 46-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.