Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Tytuł

Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego

Inne tytuły
EN
Technological Progress In Food Processing
ISSN
0867-793X
e-ISSN
2719-3691
Rozwiń/Schowaj Redakcja, Instytucje i osoby, Zmiany tytułów
Redakcja
  • Adres redakcji: ul. Kawęczyńska 36, pok. 4, 03-772 Warszawa, tel. (0-22) 59 00 868
  • Adres e-mail: wydawnictwo@mans.org.pl
Instytucje i osoby
Następny tytuł
Poprzedni tytuł
Rozwiń/Schowaj Częstotliwość, Uwagi, Pełne teksty
Częstotliwość
półrocznik
Pełne teksty dostępne lokalnie
Tak
Uwagi
1) Punktacja MEiN: 2013 - 4, 2014 - 5, 2015 - 6, 2016 - 6, 2021 - 20, 2023 - 40.
2) Czasopismo wydawane w wolnym dostępie w internecie - prawo autorskie należy do wydawcy.
3) Pełne teksty dostępne w bazie BazTech od 2004 r.
Zawartość czasopisma

rozwiń roczniki

JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.