Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Tytuł

Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego

Inne tytuły
EN
Technological Progress In Food Processing
ISSN
0867-793X
e-ISSN
2719-3691
Rozwiń/Schowaj Redakcja, Instytucje i osoby, Zmiany tytułów
Redakcja
  • Adres redakcji: ul. Nowoursynowska 159c, bud. 32, pok. 109B, 02-776 Warszawa, tel. 22 59 37 014
  • Adres e-mail: tpfp@sggw.edu.pl
Instytucje i osoby
Następny tytuł
Poprzedni tytuł
Rozwiń/Schowaj Częstotliwość, Uwagi, Pełne teksty
Częstotliwość
rocznik
Pełne teksty dostępne lokalnie
Tak
Uwagi
1) Punktacja MNiSW: 2013 - 4, 2014 - 5, 2015 - 6, 2016 - 6, 2021 - 20, 2023 - 40, 2024 - 20.
2) Czasopismo wydawane w modelu Open Access na licencji CC BY-NC.
3) Pełne teksty dostępne w bazie BazTech od 2004 r.
4) Do 2022 r. wydawcą czasopisma była Wyższa Szkołą Menedżerska.
Zawartość czasopisma

rozwiń roczniki

JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.