PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 5
Czasopismo
Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski
Wydawca
ELAMED Media Group
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 5
artykuł:
Nowe metody stosowane w analizie żywności - aspekt mikrobiologiczny
(
Goderska K.
,
Szwengiel A.
), s. 10--14
artykuł:
Walidacja metod badawczych
(
Salata A.
), s. 16--19
artykuł:
Alicyclobacillus acidoterrestris - przetrwalnikująca bakteria skażająca soki
(
Satora P.
), s. 20--24
artykuł:
Funkcjonalne składniki żywności
(
Gałkowska D.
), s. 25--29
artykuł:
Dodatki wzbogacające żywność - aspekt analityczny
(
Sobolewska-Zielińska J.
), s. 30--33
artykuł:
Zarządzanie inwestycjami w laboratoriach
(
Bezak M.
), s. 33--35
artykuł:
Infekcje bakteryjne - czy mogą być źródłem schorzeń autoimmunologicznych człowieka?
(
Bugla-Płoskońska G.
,
Futoma-Kołoch B.
), s. 36--38
artykuł:
Kontraktowanie świadczeń z zakresu diagnostyki laboratoryjnej
(
Stychlerz A.
), s. 39--41
artykuł:
Spektroskopia podczerwieni w badaniach produktów spożywczych
(
Marek D.
), s. 42--43
artykuł:
Bioaugmentacja jako strategia usuwania związków aromatycznych z gleby
(
Mrozik A.
,
Hupert-Kocurek K.
), s. 46--48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.