PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 2
artykuł:
Rynek i przemysł spożywczy w 2021 roku. Część II
(
Szczepaniak Iwona
,
Ambroziak Łukasz
,
Drożdż Jadwiga
,
Mroczek Robert
), s. 2--7
artykuł:
Kierunki zmian w łańcuchu żywnościowym
(
Szczepaniak Iwona
), s. 8--13
artykuł:
System HACCP – nowe spojrzenie
(
Jackowska-Tracz Agnieszka
,
Tracz Michał
), s. 14--19
artykuł:
Wirusy – biologiczne zanieczyszczenie żywności
(
Hać-Szymańczuk Elżbieta
,
Cegiełka Aneta
,
Piwowarek Kamil
,
Kuśmierczyk Kamila
), s. 20--25
artykuł:
Autentyczność żywności w czasie pandemii – trendy w zafałszowaniach żywności
(
Sawicki Wojciech
), s. 26--30
artykuł:
Wybrane aspekty bezpieczeństwa opakowań w dobie pandemii
(
Lenartowicz-Klik Marta
), s. 31--33
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.