PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 8
artykuł:
Znaczenie krajowych i importowanych surowców w produkcji żywności w Polsce
(
Szczepaniak Iwona
,
Szajner Piotr
), s. 6--12
artykuł:
Przemysł spożywczy w Polsce podczas pandemii COVID-19 oraz wojny w Ukrainie
(
Drożdż Jadwiga
,
Mroczek Robert
), s. 14--22
artykuł:
Blending jako sposób modyfikacji wartości odżywczej i stabilności oksydacyjnej olejów tłoczonych na zimno
(
Łysiak Karol
,
Wolski Michał
,
Wroniak Małgorzata
), s. 24--29
artykuł:
Emisje gazów cieplarnianych w produkcji mrożonych produktów rolno-spożywczych
(
Wróbel-Jędrzejewska Magdalena
,
Włodarczyk Ewelina
,
Polak Elżbieta
), s. 30--37
artykuł:
Zastosowanie suszonego miodu w produkcji mlecznych mas czekoladowych
(
Kowalska Jolanta
,
Samborska Katarzyna
,
Urbańska Bogumiła
,
Kowalska Hanna
), s. 40--43
artykuł:
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
(
Kępińska-Pacelik Jagoda
,
Biel Wioletta
), s. 46--53
artykuł:
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
(
Sawicki Wojciech
,
Okraska Jacek
), s. 54--57
artykuł:
Wybrane produkty spożywcze jako czynnik ograniczający ryzyko zachorowania na raka piersi
(
Achrem-Achremowicz Bohdan
), s. 60--63
artykuł:
Zrównoważony rozwój opakowań do żywności
(
Gajlewicz Izabela
,
Lenartowicz-Klik Marta
), s. 66--71
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.