PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 14, z. 3
Czasopismo
Woda-Środowisko-Obszary Wiejskie
Wydawca
Wydawnictwo ITP
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 14, z. 3
artykuł:
Zróżnicowane użytkowanie łąki a jakość wód gruntowych
(
Burzyńska I.
), s. 5--18
artykuł:
Zagrożenia dla środowiska, wynikające z likwidacji wrocławskich pól irygowanych
(
Czyżyk F.
), s. 19--28
artykuł:
Ocena parametrów wezbrań hipotetycznych wyznaczonych metodą Reitza i Krepsa w zlewniach kontrolowanych
(
Gądek W.
,
Środula A.
), s. 29--47
artykuł:
Stan i przewidywania ekonomiczno-społecznych uwarunkowań rozwoju rolnictwa w Polsce
(
Józwiak W.
), s. 49--60
artykuł:
Rola dopłat unijnych w rozwoju rolnictwa ekologicznego w Polsce na przykładzie województwa podlaskiego
(
Kisiel R.
,
Grabowska N.
), s. 61--73
artykuł:
Zmiany jakości wód transgranicznej rzeki Wisznia w latach 1990–2012
(
Kowalczyk A.
,
Kuźniar A.
,
Kostuch M.
), s. 75--88
artykuł:
Możliwości oczyszczania środowisk wodnych metodą ryzofiltracji
(
Koźmińska A.
,
Hanus-Fajerska E.
,
Muszyńska E.
), s. 89--98
artykuł:
Dynamika zmian stężenia związków azotu w wodach górnej Zgłowiączki w latach 1990–2011
(
Miatkowski Z.
,
Smarzyńska K.
), s. 99--111
artykuł:
Kształtowanie się ilości azotu mineralnego w mineralnych glebach łąkowych w Polsce w latach 2008–2012
(
Pietrzak S.
), s. 113--124
artykuł:
Identyfikacja i ocena czynników antropogenicznych stanowiących potencjalne zagrożenie dla wód zlewni Szreniawy
(
Smoroń S.
,
Kowalczyk A.
), s. 125–-141
artykuł:
Wstępne rozpoznanie jakości wód podziemnych i powierzchniowych różnie użytkowanych terenów rolniczych zlewni Szreniawy
(
Smoroń S.
,
Pietrzak S.
), s. 143–-157
artykuł:
Zagrożenia zwierząt i ludzi toksynami grzybów pleśniowych zawartych w paszach i żywności
(
Wróbel B.
), s. 159–-176
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.