PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 22, No. 2
Czasopismo
Agricultural Engineering
Wydawca
Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 22, No. 2
artykuł:
Performance evaluation of a developed cashew nut shell liquid expeller
(
Aina E. O.
,
Adisa A. F.
,
Olayanju T. M. A.
,
Ismaila S. O.
), s. 5--19
artykuł:
Development of new technologies for cattle breeding systems taking into account sustainable environmental conditions
(
Barwicki J.
,
Kuboń M.
,
Marczuk A.
), s. 21--28
artykuł:
Analysis of performance of short tree logging with farm tractor and logging trailer
(
Kormanek M.
,
Fiszer M.
), s. 29--38
artykuł:
Vertical forces acting on cultivator tines in the aspect of shearing speed and flexibility of tines
(
Lejman K.
,
Owsiak Z.
,
Pieczarka K.
,
Sekutowski T.
), s. 39--48
artykuł:
Process efficiency and energy consumption during the extrusion of potato and multigrain formulations
(
Matysiak A.
,
Wójtowicz A.
,
Oniszczuk T.
), s. 49--57
artykuł:
The use of slow-release fertilizers as a part of optimization of celeriac production technology
(
Niemiec M.
,
Komorowska M.
), s. 59--68
artykuł:
The impact of shearing and flexibility of cultivator tines on the vertical forces value
(
Owsiak Z.
,
Lejman K.
,
Pieczarka K.
,
Sekutowski T.
), s. 69--78
artykuł:
Impact of caustic soda solution temperature on efficiency of its cleaning on solid sediments after completed process of cleaning in CIP system of brewing unit
(
Piepiórka-Stepuk J.
), s. 79--89
artykuł:
The yield of Silphium perfoliatum L. depending on the conditions of cultivation
(
Shalyuta B. V.
,
Kostitskaya E. V.
), s. 91--97
artykuł:
The effect of ecological and geographical factors on environmental parameters as a background for vegetables selection
(
Skaryna U.
,
Skaryna V.
), s. 99--106
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.