PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 126
Czasopismo
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Wydawca
Publishing House of Gdynia Maritime University
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 126
artykuł:
A diagnosis of nutritional awareness and habits of polish consumers – the pilot
(
Dymkowska-Malesa Maria
,
Suwała Grzegorz
), s. 7--18
artykuł:
Eastern european union countries in the intra-EU food trade in 1999–2019
(
Pigłowski Marcin
), s. 19--32
artykuł:
Dietary behaviour of adolescents based on the example of fat intake as a measure of consumption of unhealthy foods in the context of setting sustainable development goals
(
Platta Anna
,
Radzymińska Monika
), s. 33--44
artykuł:
The importance of leadership in ISO 22000:2018 compliant food safety management systems
(
Szkiel Agata
), s. 45--60
artykuł:
Effects of the COVID-19 pandemic on the notification of protective masks to the RAPEX system
(
Wierzowiecka Joanna
,
Dąbrowska Victoria
), s. 61--73
artykuł:
The influence of the production process management on the health-promoting properties of sauerkraut
(
Zawadzki Mateusz
), s. 74--87
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.