PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Consumption of milk and milk products in Poland in t he years 2004–2020®
(
Wiza Paulina Luiza
), s. 5--10
artykuł:
Application of Impact Hammer Crusher for Rock Salt Purification®
(
Feliks Jacek
,
Mazur Marcin
), s. 11--18
artykuł:
Influence of Biological Preparations and Drying Method on the Content of Essential Oils in Basiland Marjoram®
(
Szwedziak Katarzyna
,
Doleżal Petr
,
Dąbrowska-Molenda Monika
), s. 19--25
artykuł:
Usefulness of the Sous-Vide Method of Heat Treatmentof Cod Fillets®
(
Waszkiewicz-Robak Bożena
), s. 26--34
artykuł:
Influence of the Method of Brewing Various Types of Coffee on the Content of Oxalates in Them®
(
Dąbrowska-Molenda Monika
,
Szyszka Izabela
,
Szwedziak Katarzyna
,
Hetmańczyk Ireneusz
,
Doleżal Petr
), s. 35--41
artykuł:
The Use of Osmotic Dehydration and Microwave-Vacuum Drying for the Production of Apple Snacks®
(
Ignaczak Anna
,
Masiarz Ewelina
,
Kowalska Jolanta
,
Kowalska Hanna
), s. 42--48
artykuł:
The use of OM meat from carp for the production of shaped products in fish processing®
(
Kozieł Kamila
,
Janiszewska Dorota Agnieszka
), s. 49--51
artykuł:
Effect of ripening process and fat content on changes in vitamin K level of cheese®
(
Polak-Śliwińska Magdalena
,
Remiszewska Jolanta
,
Śliwiński Mariusz
), s. 52--64
artykuł:
Porównanie metod modelowania matematycznego kształtu skorupy jaj kurzych®
(
Mieszkalski Leszek
,
Tucki Karol
,
Grabowska Katarzyna
), s. 65--69
artykuł:
An attempt to develop fast dissolving biopolymer -based pouches for instant coffee ®
(
Wiśniewski Jakub
,
Zasada Kamil
,
Galus Sabina
), s. 70--78
artykuł:
Analiza parametrów geometrycznych owoców truskawki odmiany „marmolada ” na potrzeby projektowania urządzeń do ich przetwarzania ®
(
Anders Andrzej
,
Kaliniewicz Zdzisław
,
Markowski Piotr
,
Kolankowska Ewelina
,
Choszcz Dariusz
,
Jadwisieńczak Krzysztof
), s. 79--85
artykuł:
Fermentation of plant-based beverages using lactic acid bacteria – a review®
(
Cichońska Patrycja
,
Kowalska Ewa
,
Ziarno Małgorzata
), s. 86--97
artykuł:
Beer Aging Process®
(
Kucharczyk Krzysztof
,
Tuszyński Tadeusz
), s. 98--101
artykuł:
The use of fruit bio-waste on the example of apple pomace®
(
Sionek Barbara
), s. 102--107
artykuł:
A Brief Review of the Literature on Animal and Vegetable Fats with Particular Emphasis on Mutton Tallow and Hemp Oil®
(
Woźniak Magdalena
,
Kowalska Małgorzata
), s. 108--119
artykuł:
Effect of ultrasound on the content of bioactive compounds and selected quality parameters in berry juices ®
(
Piecko Jan
,
Piotrowski Dariusz
,
Mieszczakowska-Frąc Monika
), s. 120--124
artykuł:
Influence of consumption of energy and isotonic drinks on the human body ®
(
Frąckiewicz Joanna
), s. 125--132
artykuł:
Creatio of the brand of regional products as an element of local development ®
(
Szymańska Małgorzata
), s. 133--136
artykuł:
Insects as Food – Opportunities and Constraints®
(
Nasir Syifa Qolbiyah
,
Świąder Katarzyna
), s. 137--154
artykuł:
Vitamin D fortification in dairy products – possibilities to improve vitamin D intake ®
(
Wierzbicka Elżbieta
), s. 155--165
artykuł:
Unconventional Yeasts in the Brewing Industry®
(
Klimczak Krystian
,
Cioch-Skoneczny Monika
), s. 166--175
artykuł:
American Foreign Supplier Verification Program (FSVP) —Requirements, Benefits or Burdens for Indian Food Companies, and Difficulties in the Implementation®
(
Nair Surya S.
,
Czarnecka-Skubina Ewa
,
Jakubowska-Gawlik Katarzyna
,
Trafiałek Joanna
), s. 176--183
artykuł:
Modele biznesowe w branżach spożywczych z analizą porównawczą dotyczącą możliwości zastosowania modelu franczyzy produkcyjnej w branży piekarsko-cukierniczej ®
(
Werpachowski Wojciech
,
Wolak Dorota
,
Żmijewska Anna
), s. 184--196
artykuł:
Food Safety and Supervision in IJHARS Activities®
(
Topczewska Jadwiga
,
Ormian Małgorzata
,
Augustyńska-Prejsnar Anna
), s. 197--201
artykuł:
Shaping Cross-Docking Facilities in Dairy Supply Chains®
(
Zabielska Aleksandra
,
Jacyna Marianna
,
Lewczuk Konrad
,
Lasota Michał
), s. 202--213
artykuł:
Needs vs opportunities to revitalize local agrifood markets, including the development of on-farm processing ®
(
Gruchelski Marek
,
Niemczyk Józef
), s. 214--217
artykuł:
Evaluation of t he organization and implementation of children ’s nutrition in child care facilities participating in the yellow plate program in 2018-2019®
(
Harton Anna
,
Myszkowska-Ryciak Joanna
), s. 218--225
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.