PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 3
artykuł:
Krajowy rynek ryb w dobie pandemii COVID-19
(
Hryszko Krzysztof
), s. 2--7
artykuł:
Gospodarowanie zasobami energii i możliwości ograniczenia energochłonności w zakładach spożywczych
(
Panasiewicz Marian
,
Mazur Jacek
), s. 9--15
artykuł:
Ocena parametrów fizykochemicznych jaj gotowanych poddanych procesowi marynowania
(
Chwastowska-Siwiecka Iwona
,
Paszczyk Beata
), s. 16--21
artykuł:
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
(
Bończak Aleksandra
,
Florowski Tomasz
,
Florowska Anna
,
Słowiński Mirosław
), s. 22--28
artykuł:
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
(
Biernacka Patrycja
,
Tokarczyk Grzegorz
), s. 30--32
artykuł:
Zastosowanie aktywnych opakowań i powłok zawierających postbiotyki do biokonserwacji mięsa i wyrobów mięsnych
(
Karbowiak Marcelina
,
Zielińska Dorota
), s. 33--39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.