PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 4
Czasopismo
Kierunek Spożywczy
Wydawca
BMP Sp. z o.o.
Rocznik
2025
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 4
artykuł:
Rolnicze wykorzystanie ścieków w Lesaffre Polska S.A. a aspekty prawne
(
Karamon Bartłomiej
), s. 8-11
artykuł:
Procesy doczyszczania wody
(
Nawirska-Olszańska Agnieszka
), s. 13-16
artykuł:
Co pijemy, a co znika? Napoje i ich ślad w bioróżnorodności
(
Stachnik Marta
), s. 18-21
artykuł:
Koncentracja soków owocowych wczoraj i dziś.Czy wymuszona osmoza ma szansę na wdrożenie przemysłowe?
(
Klimonda Aleksandra
), s. 30-34
artykuł:
Technologie membranowe w oczyszczaniu cieczy pofermentacyjnej
(
Urbanowska Agnieszka
), s. 36-38
artykuł:
Polskie superfoods
(
Kruszewski Bartosz
), s. 40-43
artykuł:
Aronia jako nutraceutyk
(
Jaszczak Leszek
), s. 44-46
artykuł:
Wykorzystanie mikrofal w konserwacji żywności
(
Araszkiewicz Michał
), s. 48-50
artykuł:
Młóto browarniane.Cenny odpad
(
Polak Natalia
), s. 52-55
artykuł:
Pompy do pracy w przemyśle spożywczym
(
Żabicki Damian
), s. 59-62
artykuł:
Zaawansowane fotoprzekaźniki w dobie Przemysłu 4.0.Jak są wykorzystywane w przemyśle spożywczym?
(
Kopaczewski Tomasz
), s. 63-65
artykuł:
System kaucyjny i rozporządzenie opakowaniowe.Dwie rewolucje
(
Siedlecki Dawid
), s. 66-68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.