PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 2
Czasopismo
Kierunek Spożywczy
Wydawca
BMP Sp. z o.o.
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 2
artykuł:
Pandemia - katalizator zmian - nowe otwarcie? Sytuacja rynku piwa w Polsce
(
Błażewicz Paweł
), s. 8-10
artykuł:
Systemy wizyjnej kontroli jakości
(
Żabicki Damian
), s. 18-20
artykuł:
Transport międzyoperacyjny oraz systemy przepływu surowców i produktów jako ważne ogniwo funkcjonowania zakładu przetwórstwa spożywczego
(
Panasiewicz Marian K.
,
Mazur Jacek
), s. 22-28
artykuł:
Poprawa efektywności w browarze przykłady rozwiązań
(
Gawron Patryk
), s. 30-34
artykuł:
Znane i nowe zagrożenia bezpieczeństwa żywności
(
Kruszewski Bartosz
), s. 56-59
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności w pandemii
(
Stachnik Marta
), s. 60-64
artykuł:
Odświeżanie opakowania. Co musisz wiedzieć, zanim zaczniesz?
(
Łuchniak Antoni
), s. 65-67
artykuł:
Zielone fabryki utrzymywać jak najdłużej, przy minimalnych odpadach
(
Nawirska-Olszańska Agnieszka
), s. 69-73
artykuł:
Oko w oko z ekokonsumentem
(
Zawilska-Rospędek Małgorzata
), s. 75-77
artykuł:
Wpływ pandemii na zarządzanie firmą w przyszłości
(
Potejko Piotr
), s. 78-83
artykuł:
Jagiellońskie anegdoty piwne
(
Falińska Maria
), s. 84-87
artykuł:
Niskie procenty. Metody produkcji piwa o obniżonej zawartości alkoholu
(
Jackowski Mateusz
), s. 91-94
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.