PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 6
artykuł:
Sektor sokowniczy w Polsce
(
Szczepaniak Iwona
,
Nosecka Bożena
), s. 4--9
artykuł:
Pochodzenie wody surowej a tworzenie biofilmów w sieci dystrybucji wody pitnej
(
Kręgiel Dorota
), s. 10--14
artykuł:
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
(
Sikorska Ewa
,
Samotyja Urszula
,
Dankowska Anna
,
Pawlak-Lemańska Katarzyna
,
Wójcicki Krzysztof (
,
Wold Jens Petter
), s. 15--18
artykuł:
Fakty i mity o sokach
(
Groele Barbara
), s. 19--22
artykuł:
Analiza wybranych wyróżników jakości herbat liściastych
(
Marciniak-Łukasiak Katarzyna
,
Sowiński Michał
,
Bieniek Weronika
,
Żbikowska Anna
,
Żbikowska Katarzyna
), s. 21--28
artykuł:
Wpływ odmiany surowca na wybrane wyróżniki jakościowe soków z jagody kamczackiej
(
Kalisz Stanisław
,
Polak Natalia
,
Jodłowska Małgorzata
), s. 32--36
artykuł:
Czarnuszka siewna, tarczyca bajkalska, łuska gryki – potencjalne źródła naturalnych przeciwutleniaczy
(
Zwolan Adam
), s. 37--39, 43
artykuł:
Opakowania do żywności – stan obecny i perspektywy
(
Lenartowicz-Klik Marta
), s. 40--42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.