PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 77, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 77, nr 12
artykuł:
Wyzwania stojące przed sektorem rolno-spożywczym w Polsce związane z akcesją Ukrainy do UE
(
Grochowska Renata
,
Józwiak Wojciech
,
Mirkowska Zofia
), s. 10--16
artykuł:
Problematyka marnotrawstwa żywności w Polsce
(
Dudziak Agnieszka
,
Osmólska Emilia
), s. 20--25
artykuł:
Trendy w produkcji żywności
(
Łusiak Patrycja
,
Sobczak Paweł
), s. 27--30
artykuł:
Klitoria ternateńska (Clitoria ternatea) – właściwości prozdrowotne i wykorzystanie w żywności
(
Gramza-Michałowska Anna
,
Kulczyński Bartosz
), s. 31--35
artykuł:
Określenie możliwości wykorzystania łuski gryczanej w przemyśle spożywczym
(
Klepacka Joanna Maria
), s. 36--38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.