PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 4
artykuł:
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego w Polsce w dobie pandemii koronawirusa COVID-19
(
Mroczek Robert
), s. 2--8
artykuł:
Ekonomiczne skutki zafałszowania żywności na rynku polskim
(
Kowalczyk Stanisław
), s. 9--13
artykuł:
Aspekty legislacyjne związane z zanieczyszczeniem środków spożywczych pierwiastkami szkodliwymi dla zdrowia w świetle prac Komisji Europejskiej
(
Mania Monika
,
Rebeniak Małgorzata
,
Orshulayk Oksana
,
Chabros Ewelina
,
Postupolski Jacek
), s. 16--19
artykuł:
Nowa żywność – prawo i praktyka z punktu widzenia nowych technologii i innowacji w przemyśle spożywczym
(
Mirosz Paweł
), s. 22--26
artykuł:
Wysokie ciśnienia hydrostatyczne jako alternatywna metoda konserwacji żywności
(
Jackowska-Tracz Agnieszka
), s. 27--32
artykuł:
Układy hydrauliczne w maszynach piekarniczych
(
Towarnicki Krzysztof
), s. 33--36
artykuł:
Analiza rynku żywności bezglutenowej oraz rozpoznawalności systemu znakowania licencjonowanym znakiem towarowym Przekreślonego Kłosa
(
Walma Aleksandra
,
Kulik Klaudia
,
Świąder Katarzyna
,
Rachtan-Janicka Joanna
), s. 38--42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.