PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 67, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 67, nr 4
artykuł:
Sektor mięsny w Polsce – problemy w produkcji i przetwórstwie
(
Urban R.
), s. 2--6
artykuł:
Polskie artykuły mleczne – podaż – popyt
(
Szajner P.
), s. 8--12
artykuł:
Produkty mleczne nośnikami składników prozdrowotnych
(
Żulewska J.
), s. 14--18
artykuł:
Polimorfizm białek mleka a ich przydatność do produkcji serów
(
Reps A.
,
Wiśniewska K.
,
Kamiński S.
,
Jankowska A.
,
Ruść A.
), s. 24--27
artykuł:
Próżnia i pompy próżniowe w przemyśle spożywczym
(
Zander Z.
,
Zander L.
,
Dajnowiec F.
), s. s. 30--36
artykuł:
Projektowanie termicznej obróbki żywności kwaśnej i zakwaszonej. Cz. II
(
Podolak R.
,
Kołakowski P.
), s. 38--40
artykuł:
Niebezpieczne wirusy w żywności
(
Ścieżyńska H.
,
Maćkiw E.
,
Mąka Ł.
,
Pawłowska K.
,
Postupolski J.
), s. 44--47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.