PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 68, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 68, nr 11
artykuł:
Konsumpcja żywności na ścieżce wzrostu
(
Świetlik K.
), s. 2--6
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach mlecznych
(
Król J.
,
Brodziak A.
), s. 7--11
artykuł:
Stosowanie substancji dodatkowych do surowych wyrobów mięsnych. Nowe przepisy Unii Europejskiej
(
Gajda-Wyrębek J.
,
Jarecka J.
,
Świtka A.
,
Kuźma K.
), s. 14--16
artykuł:
Tradycyjne wędzenie i pieczenie bezpieczne pod względem zdrowotnym. Wyroby mięsne
(
Dolatowski Z. J.
,
Skórnicki H.
), s. 20--23
artykuł:
Techniki prognozowania wzrostu Listeria monocytogenes w wybranych matrycach spożywczych
(
Szewczuk K.
,
Zdziennicki F.
,
Misiewicz A.
), s. 26--29
artykuł:
Psucie żywności przy udziale drożdży
(
Kowal K.
), s. 30--32
artykuł:
Produkty pszczele - znaczenie biologiczne i właściwości lecznicze
(
Kędzierska-Matysek M.
), s. 34--37
artykuł:
Wędliny dojrzewające w słońcu Podlasia
(
Węsierska E.
), s. 38--39
artykuł:
Bezpieczeństwo wyrobów gumowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Przepisy unijne
(
Pawlicka M.
,
Starski A.
,
Postupolski J.
), s. 41--43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.