PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 74, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 74, nr 9
artykuł:
Handel rolno-spożywczy Polski z Kanadą: bilans trzech lat umowy CETA
(
Ambroziak Łukasz
), s. 5--9
artykuł:
Skuteczność zabiegów ozonowania w dezaktywacji koronawirusa SARS-CoV-2
(
Ignatowicz Stanisław
), s. 12--18
artykuł:
Kierunki zastosowania kwasów tłuszczowych omega-3 w produkcji żywności
(
Marciniak-Łukasiak Katarzyna
,
Szymańska Iwona
,
Kupiec Milena
,
Brzeski Maciej
,
Żbikowska Anna
), s. 19--23
artykuł:
Zamrażanie kriogeniczne – zastosowanie w przemyśle spożywczym
(
Grabowska Beata
), s. 24--29
artykuł:
Bakterie Salmonella w żywności ze szczególnym uwzględnieniem surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
(
Hać-Szymańczuk Elżbieta
,
Cegiełka Aneta
), s. 30--34
artykuł:
Marnotrawienie żywności – gastronomia jako narzędzie edukacji konsumenta
(
Gramza-Michałowska Anna
), s. 35--39
artykuł:
Jednorazowe opakowania na cenzurowanym
(
Grochocka Małgorzata
,
Nowakowski Konrad
,
Wójcik Krzysztof
), s. 42--49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.