PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 82, nr 2
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 82, nr 2
artykuł:
Bioactive peptides from meat industry by-products as potential antimicrobial agents based on BIOPEP-UWM database
(
Kęska P.
,
Stadnik J.
,
Kononiuk A.
,
Libera J.
,
Wójciak K. M.
), s. 75--84
artykuł:
Starch transformations during freezing and refrigerating storage of hot dog rolls packaged in modified atmosphere
(
Kwaśniewska-Karolak I.
,
Mostowski R.
), s. 85--96
artykuł:
The packaging as an important part of the cosmetics process production
(
Jaśniewski P.
,
Jakubowska K.
,
Sobiecka E.
), s. 97--111
artykuł:
Nitroaromatic enzymatic biodegradation system in Phanerochaete chrysosporium
(
Madaj R.
,
Kalinowska H.
,
Sobiecka E.
), s. 113--128
artykuł:
Biofilms - a danger for food industry
(
Plucińska A.
,
Kunicka-Styczyńska A.
), s. 129--139
artykuł:
Use of grape seed extract as a natural antioxidant additive in dry-cured pork neck technology
(
Libera J.
,
Kononiuk A.
,
Kęska P.
,
Wójciak K.
), s. 141--150
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.