PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 70, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2016
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 70, nr 2
artykuł:
Ekonomiczna ocena innowacyjności polskiego przemysłu spożywczego
(
Szczepaniak I.
), s. 2--6
artykuł:
Produkcja żywności ilość czy jakość? Cz. I
(
Barłowska J.
,
Florek M.
,
Litwińczuk Z.
), s. 8--12
artykuł:
Żele spożywcze struktura i właściwości. Badania teksturalne, reologiczne i termiczne
(
Krystyjan M.
,
Ciesielski W.
), s. 13--17
artykuł:
Lotne związki aminowe wskaźnikiem świeżości ryb i mięsa
(
Radomska M.
,
Tichoniuk M.
,
Cierpiszewski R.
,
Biazik E.
), s. 20--23
artykuł:
Ceramiczne materiały w przemyśle spożywczym. Planowane zmiany w przepisach UE
(
Pawlicka M.
,
Mazańska M.
,
Barbarska R.
), s. 25--27
artykuł:
Nowe czynniki chłodnicze i zmiany w instalacjach chłodniczych. Cz. 3
(
Andrzejczyk R.
,
Muszyński T.
,
Jakubowska B.
), s. 29--33
artykuł:
Schemat certyfikacji FSSC 22000 a ISO 22000. Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności
(
Bielański K.
), s. 34--36
artykuł:
Składniki żywności a aktywność psychofizyczna człowieka
(
Czernecki T.
,
Brodziak A.
), s. 37--40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.