Tytuł artykułu
Autorzy
Identyfikatory
Warianty tytułu
Języki publikacji
Abstrakty
Fałszowanie żywności to celowe wprowadzanie zmian lub manipulowa nie produktami spożywczymi w celu oszukania konsumentów i uzyskania korzyści finansowych.
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Strony
12--14
Opis fizyczny
Twórcy
autor
Bibliografia
Uwagi
Opracowanie rekordu ze środków MNiSW, umowa nr POPUL/SP/0154/2024/02 w ramach programu "Społeczna odpowiedzialność nauki II" - moduł: Popularyzacja nauki (2025).
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.baztech-cc0f1eb1-b53d-486b-9d58-e2dd1ffe96e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.