PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 2
Czasopismo
Kierunek Spożywczy
Wydawca
BMP Sp. z o.o.
Rocznik
2025
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 2
artykuł:
Przyszłość na talerzu.Jak nowe technologie i trendy konsumenckie kształtują przemysł spożywczy?
(
Czyżewska Katarzyna
,
Grabowski Maciej
,
Gmyrek Dominika
,
Żurawska Maria
,
Jackowski Mateusz
), s. 8-14
artykuł:
Model biogazowni wykorzystującej odpady komunalne
(
Urbanowska Agnieszka
), s. 22-26
artykuł:
Właściwa eksploatacja urządzeń, instalacji i sieci energetycznych
(
Nowak Krzysztof
), s. 28-30, 33-34
artykuł:
Jak podnieść wydajność produkcji i zmniejszyć zużycie energii?
(
Krótki Andrzej
), s. 36-37
artykuł:
Efektywność energetyczna w pneumatyce przemysłu spożywczego
(
Kopaczewski Tomasz
), s. 38-39
artykuł:
Zero wypadków...Co na to psychologia?
(
Znajmiecka-Sikora Marta
), s. 40-42
artykuł:
Umowa machine as a service Rewolucja na polskim rynku robotów przemysłowych?
(
Bazan Wojciech
,
Zagrajek Kinga
), s. 44-47
artykuł:
Wegańskie jogurty.Roślinne alternatywy
(
Polak Natalia
), s. 50-54, 56
artykuł:
Co kryje się w adaptogenach?
(
Kruszewski Bartosz
), s. 58-61
artykuł:
Skuteczne rozwiązywanie problemów jakościowych
(
Stefański Łukasz
), s. 62-64
artykuł:
Wpływ parametrów jakościowych i praktyk produkcyjnych na jakość aromatu jabłkowego
(
Jaszczak Leszek
), s. 66-68
artykuł:
Cyberbezpieczeństwo jest zajęciem dla każdego
(
Kozak Andrzej
), s. 70-73
artykuł:
W skrzynce z narzędziami. Budowa kultury bezpieczeństwa w organizacji
(
Chmielewski Dariusz
), s. 74-75
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.