PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 71, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 71, nr 4
artykuł:
Krajowe i importowane surowce w produkcji żywności w Polsce
(
Szczepaniak I.
), s. 2--5
artykuł:
Możliwości finansowania badań w branży rolno-spożywczej. Perspektywa finansowa na lata 2014-2020
(
Miara A.
), s. 6--10
artykuł:
System Zarządzania Jakością zgodnie z ISO 9001:2015
(
Pietrow P.
,
Kowalska J.
), s. 14--18
artykuł:
Drying control design – case study on the near-ambient drying of rapeseed
(
Ryniecki A.
,
Wawrzyniak J.
,
Gawałek J.
,
Horla D.
), s. 20--23
artykuł:
Histamina w żywności pochodzenia morskiego. Ocena zagrożenia
(
Leszczuk-Piankowska A.
,
Bykowski P. J.
), s. 24--26
artykuł:
Od kropelki oleosomu do żywności funkcjonalnej nowej generacji
(
Piłat B.
), s. 27--32
artykuł:
Sterole roślinne w żywieniu i przemyśle spożywczym
(
Podgórska I.
,
Solarska E.
), s. 34--36
artykuł:
Zastosowanie wybranych przypraw w dietoterapii. Charakterystyka przypraw
(
Kardas M.
,
Toczyńska K.
,
Grochowska-Niedworok E.
), s. 37--41
artykuł:
Nasiona chia. Nowa superfood
(
Kulczyński B.
,
Grdeń M.
,
Kobus-Cisowska J.
,
Kmiecik D.
,
Gramza-Michałowska A.
,
Taczanowski M.
), s. 42--47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.