PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 3
Czasopismo
Kierunek Spożywczy
Wydawca
BMP Sp. z o.o.
Rocznik
2025
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 3
artykuł:
Odwrócona osmoza w produkcji piwa bezalkoholowego
(
Jackowski Mateusz
,
Grygier Tomasz
), s. 20-22, 25-26
artykuł:
Rola refermentacji w kształtowaniu jakości piwa
(
Stachowiak Barbara
), s. 28-32
artykuł:
Soki owocowe o obniżonej zawartości cukrów.Czy to możliwe?
(
Polak Natalia
), s. 34-36, 39-40
artykuł:
Pierwiastki chemiczne.Rola w jakości i bezpieczeństwie żywności
(
Kruszewski Bartosz
), s. 42-44
artykuł:
Konstrukcje i rodzaje pomp do lepkich koncentratów owocowych
(
Jaszczak Leszek
), s. 46-48, 51
artykuł:
Wizualizacja procesu technologicznego.Dashboardy i raporty produkcyjne
(
Kopaczewski Tomasz
), s. 56-57
artykuł:
Globalne aspiracje i lokalne działania. Polska transformacja energetyczna
(
Iwańczuk-Grzywna Marta
,
Kałążny Adam
), s. 58-61
artykuł:
Potencjał zastosowań masy pofermentacyjnej
(
Urbanowska Agnieszka
), s. 62-65
artykuł:
8 Gwh zielonej energii. Pierwsza biogazownia E.ON w Polsce
(
Płonka Przemysław
), s. 66-68
artykuł:
Systemy klasy Scada w sterowaniu
(
Żabicki Damian
), s. 70-72
artykuł:
Zmiany w ustawie o wychowaniu w trzeźwości wyzwaniem dla browarów
(
Siedlecki Dawid
), s. 74-76
artykuł:
MAAS Kto ponosi ryzyko, gdy maszyna zawodzi?
(
Bazan Wojciech
,
Żurawska Natalia
), s. 78-80, 83-84
artykuł:
Wdrożenie wymogów rozporządzenia PPWR w przedsiębiorstwie spożywczym.O czym należy pamiętać?
(
Kalinowski Patryk
), s. 86-89
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.