PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 104
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego w Gdyni
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 104
artykuł:
Wpływ krotności parzenia na właściwości przeciwutleniające naparów yerba mate
(
Dmowski P.
,
Post L.
), s. 9--18
artykuł:
Wpływ domowego sposobu płukania na redukcję zanieczyszczenia mikrobiologicznego minimalnie przetworzonych warzyw
(
Kukułowicz A.
), s. 19--24
artykuł:
Zawartość białka w różnych rodzajach serów dostępnych na rynku
(
Brodziak A.
,
Król J.
,
Ryszkowska-Siwko M.
), s. 25--35
artykuł:
Skład frakcyjny białka ricott dostępnych na polskim rynku
(
Siemianowski K.
,
Mickiewicz D.
), s. 36--44
artykuł:
Ocena jakości bułek maślanych z wybranych piekarni tradycyjnych i ekologicznych
(
Borkowska B.
,
Filipiak M.
), s. 45--54
artykuł:
Ocena wpływu dodatku smakowego na liczebność populacji bakterii fermentacji mlekowej w wybranym środku spożywczym specjalnego przeznaczenia medycznego
(
Stankiewicz J.
,
Kwiatkowska E.
), s. 55--62
artykuł:
Ocena zawartości chlorku sodu w makrelach wędzonych zakupionych w sieciach handlowych
(
Kukułowicz A.
), s. 63--69
artykuł:
Analiza diet niskoenergetycznych i niskoglikemicznych zamieszczonych na stronach internetowych
(
Kozirok W.
), s. 70--82
artykuł:
Poziom zainteresowania problematyką żywieniową wybranej grupy dzieci i młodzieży w wieku 10–16 lat
(
Platta A.
,
Pukszta T.
), s. 83--90
artykuł:
Ocena preferencji konsumenckich w zakresie wyboru sorbetów owocowych
(
Palka A.
,
Karczmarczyk P.
), s. 91--99
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.