PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 69, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 69, nr 10
artykuł:
Tendencje cenowe na rynku mleka i przetworów mlecznych
(
Szajner P.
), s. 2--6
artykuł:
Procesy modernizacyjne w przemyśle mleczarskim
(
Szczepaniak I.
), s. 10--13
artykuł:
Reformulacje produktów żywnościowych. Poprawa sposobu żywienia konsumentów
(
Gantner A.
,
Tomaszewska-Pielacha M.
,
Gutkowska K.
), s. 14--17
artykuł:
Przydatność pomiaru ATP w badaniach mikrobiologicznych
(
Rygała A.
,
Kręgiel D.
), s. 20--23
artykuł:
Nowe czynniki chłodnicze i zmiany w instalacjach chłodniczych. Cz. 2
(
Andrzejczyk R.
,
Muszyński T.
,
Jakubowska B.
), s. 26--30
artykuł:
Bakterie fermentacji mlekowej w przemyśle spożywczym
(
Mikołajczuk-Szczyrba A.
,
Młynarczyk J.
,
Goncerzewicz A.
,
Misiewicz A.
), s. 32--35
artykuł:
Opakowania do produktów mlecznych
(
Sumińska P.
,
Dmytrów I.
), s. 38--42
artykuł:
Tradycyjny ajran i kumys. Mleczne napoje fermentowane
(
Marchand B.
), s. 44--47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.