PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 8, No. 1
Czasopismo
Geography and Tourism
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 8, No. 1
artykuł:
Culinary tourism in the Hutsulshchyna region – analysis of the current offer
(
Andrashchuk Nadiia
,
Buczkowska-Gołąbek Karolina
), s. 7--17
artykuł:
Food events in Kuyavian-Pomeranian Province - its recognizability and branding
(
Gonia Alicja
,
Charzyński Przemysław
), s. 19--35
artykuł:
Traditional cake products as a culinary tourism attraction from the regional perspective
(
Woźniczko Magdalena
,
Orłowski Dominik
), s. 37--46
artykuł:
New trends in culinary tourism – regional (Silesian) fusion cuisine
(
Świtała-Trybek Dorota
), s. 47--54
artykuł:
Spirits tourism (spiritourism) in Poland on the example of museums of vodka
(
Orłowski Dominik
,
Woźniczko Magdalena
), s. 55--64
artykuł:
Enotourism in North Macedonia – current state and future prospects
(
Kwietniewska Sylwia
,
Charzyński Przemysław
), s. 65--80
artykuł:
State and prospects of development of food tourism in the Republic of Belarus
(
Vasylchenko Anastasiia Olegovna
), s. 81--89
artykuł:
North Macedonia as Food Toursim Destination – Trends and Perspectives
(
Śmigelska Paulina
,
Charzyński Przemysław
), s. 91--104
artykuł:
A view on culinary tourism - case study of Catania, Italy
(
Privitera Donatella
), s. 105--114
artykuł:
Food tourism as a tool for intergenerational transfer of culinary traditions
(
Dominik Piotr
), s. 115--124
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.