PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 71, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 71, nr 3
artykuł:
Wpływ umowy CETA na handel rolno-spożywczy Polski z Kanadą
(
Ambroziak Ł.
), s. 2--6
artykuł:
Współczesne trendy w konsumpcji mięsa
(
Kosicka-Gębska M.
,
Gębski J.
,
Kwiecińska K.
,
Jeznach M.
,
Tul-Krzyszczuk A.
), s. 8--12
artykuł:
Komputerowa analiza obrazu (KAO) w przemyśle mięsnym. Możliwości wykorzystania
(
Żmijewski T.
,
Pomianowski J. F.
), s. 14--17
artykuł:
Wpływ jonów miedzi na mikroflorę długo dojrzewających serów podpuszczkowych
(
Wiśniewska K.
,
Reps A.
,
Skwarek A.
), s. 18--22
artykuł:
Wpływ dymu wędzarniczego na kształtowanie barwy przetworów mięsnych
(
Makała H.
), s. 23--26
artykuł:
Markery peptydowe na tropie mięsa i składników niemięsnych w produktach mięsnych. Peptydy na tropie…
(
Montowska M.
), s. 30--33
artykuł:
LNG jako alternatywne paliwo dla przemysłu spożywczego
(
Kowalska M.
,
Paździor M.
), s. 34--37
artykuł:
Orzechy w codziennej diecie – wartości żywieniowe i prozdrowotne
(
Pachocka L.
,
Stróżyk A.
), s. 38--41
artykuł:
Techniki drukowania opakowań artykułów spożywczych
(
Ruszkowska A.
,
Podsiadło H.
), s. 43--48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.